Färg/Toning/Slingor

I alla våra kemiska behandlingar ingår Olaplex nr 1 & 2 (mer om Olaplex nedan)

Färgning/toning Basic
För dig som vill ha en naturton/enfärgat i utväxten(utväxt max. 3cm)
1400 - 1700 kr

Färgning/toning Regular
För dig som vill fylla på utväxten(max 3cm) men även vill fräscha upp längderna med toning/färg eller med några enstaka slingor.
1500 - 2200 kr

Vid både Bas och Regular färgningar rekommenderar vi att inte vänta mer än 12 veckor mellan besöken för att hålla sig inom prisramarna, är utväxten mer än 3 cm kommer det att läggas på materialkostnad efter färgåtgång.

Färgning Avancerad/kreativ
Här används ofta fler färger/nyanser för att skapa liv, dimensioner och rörelse i håret, olika tekniker används för att skapa just ditt drömhår. Vi skräddarsyr en färgning till just dig. I denna kategori räknas alla typer av frihandstekniker in (exempel. Ombre, balayage)
1900 - 3600 kr

Slingor Folie
En klassisk folieslingning i hela håret, används oftast vid uppljusning, men det går lika bra att blanda olika nyanser för ett mer spel i håret. För dig som tycker om den typiskt slingade effekten, annars rekommenderas färgning-advanced.
1700 - 3600 kr

Slingor Hätta
En traditionell slingning i hätta (mössa), används endast på korta hår.
1400 - 1700 kr

Nyansering/glossing mellan färg/slingbesöken
För dig som klipper sig 1-2 gånger mellan färgbesöken och känner att färgen blivit lite matt och tråkig. Här skräddarsyr vi en sk. lättfärg som penslas på i schamponeringen för att fräscha upp din färg/slingor, på så sätt håller sig håret strålande fint tills det är dax att fylla på igen.
från 700 kr

Avfärgning/rensning, samt infärgning
Detta görs då ett tidigare färgat mörkt hår skall bli ljusare, tex om man är svart och önskemålet är att bli brunett. Eller på sikt vill bli blond. Observera att ju mörkare man är, och ju ljusare man vill ha håret, desto fler behandlingar krävs. Här gör vi upp en både tid- samt prisplan som skräddarsys just för dig, ditt hår och dina önskemål.
2600 - 4500 kr


OLAPLEX

På Olaplex hemsida kan du läsa mer om denna fantastiska lilla molekyl!

Olaplex fristående behandling
inklusive djuprengöring, inpackning samt skalpmassage.
690 kr

Olaplex fristående behandling + klippning
inklusive djuprengöring, inpackning samt skalpmassage.
1050 kr

Olaplex mini treatment
Olaplex nr 2 sätts i nytvättat fuktigt hår i schamponeringen, verkningstid 5 min
49 kr

Boka tid