Hårkurer/Rensningar/ Föning

I alla våra kemiska behandlingar ingår Olaplex nr 1 & 2 (mer om Olaplex här)

Snabbinpackning
En inpackning för just ditt hårs behov appliceras i schamponeringen, verkningstid 5 min 
250 kr

Inpackning + skalpmassage
En inpackning för just ditt hårs behov appliceras i schamponeringen, under verkningstiden ges en lättare skalpmassage.
320 kr

Inpackning Deluxe
En inpackning för just ditt hårs behov appliceras i schamponeringen, sen sätts du i värme för intensivare vård, och när inpackningen sköljs ut ges en skalpmassage. En perfekt behandling för dig som vill stressa ner och bara njuta en stund.
530 kr

Tvätt + fön
Om du vill lyxa till det och vill slappna av och njuta medan ditt hår tvättas och fönas efter dina önskemål
510 kr

Tvätt + fön + lättare styling
Vi tvättar noga igenom ditt hår, fönar det samt stylar lätt (lockar, plattar med tång) Perfekt om du ska på middag eller fest.
690 kr

Rensning / hårkur
Våra hår utsätts dagligen för mycket slitage. Vissa hår kan bli missfärgade, och beläggningar av olika slag sätter sig gärna fast i våra hår (detta syns ganska lätt på blonda hår, då dom blir gul/grönfärgade, men lika mycket fastnar på mörka hår, bara att dom kan man inte se med blotta ögat).

Att håren blir missfärgade beror bland annat på att vi använder ganska mycket mer stylingprodukter idag än för bara några år sedan, men det beror även på andra faktorer så som avgaser, metaller som lossnar från våra rör där vattnet kommer ifrån (jättevanligt att få missfärgningar om man har egen brunn), klor som finns i pooler, och vatten som innehåller mycket järn.

Som ni ser, listan kan bli lång. Ibland kan man även känna att det känns som en hinna på håret som känns lite fet, även fast man precis tvättat håret, detta är också ett tecken på någon typ av beläggning. Att få bort dessa beläggningar och/eller missfärgningar är inget man kan göra själv, men det finns en behandling på salongen som gör detta!

Så här går det till: Vi börjar med att djuprengöra håret med ett schampo som innehåller saltskrubb, därefter sätts en sk.OPUS Magnum- signature cleanse, det finns många olika rensningar på marknaden, men den vi jobbar med kommer från ett märke som heter Urban Alchemy .Det är små, små kristaller som bildar en gele när dom blandas ut med vatten. Denna gele tränger ner i hårstråt och tvingar all typ av missfärgning/beläggning att försvinna. Kuren avslutas med en inpackning speciellt anpassad för ditt hår, samt en skön skalpmassage.
Tidsåtgång 45-60 min.
600 - 1000 kr

Boka tid