Lashlift & Browlift


- Vad är en Lashlift?
Böjda, färgade fransar kommer att förhöja dina ögon samt hela ansiktets skönhet.
Vi hjälper dig att få naturligt vackra böjda ögonfransar som håller sig över längre tid.

I vår Lashliftbehandling böjer vi upp dina egna ögonfransar från roten. Resultatet blir att ögonfransarna ser längre ut och dina ögon kommer att ge ett piggare intryck. Lashlift är ett skonsammare alternativ till fransförlängning och med ett mindre underhåll.

För att ge din Lashlift behandling en extra boost använder vi Keratin som förbättrar ögonfransens elasticitet samt stärker strået inifrån och minimerar risken att det bryts av. Resultatet blir att Lashliftet håller sig över längre tid. Lashlift fungerar endast på naturliga fransar, ej extensions.

- Hur går en Lashlift till?
Innan vi startar din behandling går vi igenom dina önskemål,  hur mycket du vill böja dina fransar samt vilka förutsättningar som finns för just dig.

Vi använder oss av en silikonspole som läggs ovanpå ögonlocken. Därefter limmas (med ett speciellt framtaget hud lim) och kammas dina fransar varsamt runt silikonspolen och fästes. Sedan appliceras två olika vätskor som gör att dina fransar blir vackert böjda. Behandlingen avslutas med att fransarna färgas för att förstärka intrycket av din Lashlift ytterligare.

Som sista del i behandlingen applicerar vi ett vårdande serum med Keratin på dina ögonfransar. Keratinet stärker, förlänger och ger dina fransar en fin lyster. Det går även att köpa med sig en keratinmascara för hemmabruk om man så önskar.

Själva behandlingen tar ca.45min, men vi bokar alltid av 60min så vi i lugn och ro kommer överens om den bästa lösningen för just dig och dina fransar. Resultatet och hållbarheten varierar beroende på hur starka fransar man har i sig själv, samt vilken växtfas fransen är i. Men på ett ungefär så håller det sig mellan 8-12v, det kan därför vara en bra ide att boka in en tid för endast färgning mellan besöken, för färgen mattas av betydligt fortare än själva liftet.

Pris: 795kr
Lash+browlift i kombination 1350 kr (ordpris. 1490kr)

***

- Vad är en Browlift, och hur går det till?

Browlift eller Browlamination som det också kallas är en brynbehandling där vi med hjälp av lim (ett speciellt hudlim precis som vid lashlift) och permanentvätskor omskapar brynhårets riktning vilket ger ett mer fylligt & uppiggande utseende.

Det är en perfekt behandling för dig som har svårstylade bryn tex. nedåtväxande, ostyriga eller tunna bryn (det måste dock finnas strån). Eller för dig som helt enkelt vill ha perfekt stylade bryn varje morgon men inte vill göra en permanent förändring.

I vår Browlift ingår alltid kreatinbehandling som ger dina bryn näring, fukt och även stärker upp dina strån & gynnar tillväxt. I behandlingen ingår även form och färg.

Själva behandlingen tar ca.30-45min men vi bokar alltid av 60min för att i lugn och ro kommer överrens om den bästa lösningen för just dig och dina bryn. Resultatet och hållbarheten varierar beroendes på vilken typ av bryn man har, men mellan 4-6 veckor bör det hålla.


Pris: 695kr
Lash+browlift i kombination 1350 kr (ordpris. 1490kr)


Boka tid